Pastoraat: kijk eens in de spiegel

 

Vragen

Het leven roept tal van vragen op. Allemaal krijgen we te maken met verdriet, teleurstelling, pijn, angst, vriendschappen die veranderen. Elke levensfase, of we nu jong of oud zijn, brengt haar eigen vragen met zich mee. En soms lopen we daarbij tegen dingen aan waar we zelf niet zomaar meer uitkomen. Dingen die te ingrijpend zijn, te veel zijn, te lang duren, etc. Soms ook zijn het zaken waar we niet mee te koop willen lopen. Maar waarmee we zonder verder klankbord vast zouden lopen.

 


Klankbord

Door gewoon eens met iemand te praten over de dingen die je bezighouden of belasten, ontstaat er vaak al ruimte om verder te komen. Praten met iemand die enerzijds met je op wil lopen en tegelijk voldoende afstand heeft om objectief naar je vraag of probleem te kijken. Iemand die met je meedenkt over de stappen die je zou kunnen zetten om met je vragen verder te komen en er niet in vast te lopen. 

 

Pastoraal team

Binnen de Evangelische Gemeente Parousia Zoetermeer is een pastoraal team actief. Bij hen vind je een luisterend oor en is er de mogelijkheid voor gesprek en gebed. Het team bestaat uit vrijwilligers die ook regelmatig bij elkaar komen voor toerusting. 
 

Contact

Als je wilt werken aan je eigen groeiproces en je wilt daar eens met iemand over doorpraten, neem dan gerust contact met ons op.


Email:   kernteampastoraat@gmail.com