Verhuur Uitkijkzalen

 


U kunt onder bepaalde voorwaarden* ruimtes huren in ons gebouw De Uitkijk aan de Wattstraat 64. Het gebouw biedt uitstekende mogelijkheden voor vergaderingen, rouw- en trouwdiensten, concerten, seminars en meerdaagse conferenties.

* De activiteiten welke gehouden worden in het gebouw dienen niet in strijd te zijn met de Nederlandse wet, de Openbare orde, de goede zeden en de christelijke grondslag van de Evangelische Gemeente Parousia Zoetermeer. In de praktijk betekent dit, dat we ons voor verhuur met name richten op christelijke bijeenkomsten en voor niet-religieuze activiteiten die een maatschappelijk belang dienen. Akkoord voor verhuur wordt gegeven door de Raad en/of door Commissie van Beheer.

Let op! De huurder is zelf verantwoordelijk voor de schoonmaak. De huurder laat het gebouw achter, zoals het is aangetroffen.


Het gebouw

Onze grote zaal heeft een capaciteit van maximaal 1000 zitplaatsen of 1150 staanplaatsen en beschikt over licht- en geluidtechniek. Een grote ontvangstruimte met keuken en pantry maakt het mogelijk u van dienst te zijn met diverse cateringmogelijkheden. Ook is het mogelijk zelf de catering te verzorgen met gebruikmaking van onze faciliteiten. Ook de koffie en thee kan tegen een voordelig tarief aangeboden worden.
 

Huurovereenkomst, Huurtarieven en algemene huurvoorwaarden

Verhuur vindt altijd plaats nadat hiervoor een huurovereenkomst is afgesloten. Houdt u er rekening mee dat de afgesproken huurprijs inclusief borg altijd vooraf moet worden voldaan. Iedere huurder en de uit te voeren activiteiten zijn onderhevig aan onze algemene huurvoorwaarden. Neemt u alstublieft goede nota van deze voorwaarden alvorens een verzoek tot (ver)huur te doen.

  Huurtarieven (pdf)

  Algemene huurvoorwaarden gebouw De Uitkijk (pdf)
 

Meer informatie?

Heeft u interesse om (een deel van) de Uitkijk te huren, of wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact op met het secretariaat via secretariaat.parousiazoetermeer@gmail.com.