Zondag

Iedere zondagmorgen om 10.00 uur komen we samen in ons gebouw ‘De Uitkijk’, Wattstraat 64 in Zoetermeer. Kom ook eens langs!

 

 

Diensten

De samenkomst begint om 10.00 uur met samenzang. Daarna opent een oudste de samenkomst met gebed waarna we God aanbidden en prijzen met samenzang. Onder andere gitaar, basgitaar, drums en verscheidene vocalisten zorgen voor de muzikale begeleiding. De overdenking begint rond 10.30 uur en duurt ongeveer een half uur. We sluiten de dienst af met gebed en zegenbede. Na afloop is er gelegenheid om koffie of thee te drinken en kennis te maken met andere bezoekers.

In de grote zaal is tevens een ringleiding aanwezig voor slechthorenden.

 

 

 

Kinderen

Voor de allerkleinsten is er Kids Club Junior
Kinderen van 4 tot 12 jaar gaan na de inleiding in de samenkomst naar hun eigen bijeenkomst: de Kids Club.

 

 

 

Tieners

Voor de tieners wordt er eens per maand een speciale tienerdienst georganiseerd, gelijktijdig met de reguliere dienst. Deze tienerdienst vindt plaats in de soos, bij binnenkomst links aan het einde van de gang.

 

 

Parkeren

In de directe omgeving van De Uitkijk is er voldoende parkeergelegenheid. Het parkeerterrein direct voor de ingang is op zondagmorgen en tijdens bijzondere gelegenheden bedoeld voor mensen die slecht ter been zijn, ouderen en de mensen die hen hebben opgehaald met de auto. Eén parkeerplaats is gereserveerd voor de (gast)predikant.