Drive-in kerkdienst op Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag donderdag 13 mei zal er vanaf 11 uur een drive-in samenkomst zijn op het parkeerterrein van Silverdome.

Het wordt georganiseerd door het Beraad van Evangelische Gemeenten Zoetermeer (BEGZ), een samenwerkingsverband van tien kerken en gemeenten.

Het is noodzakelijk dat men zich vooraf zal aanmelden via dit formulier:

Inschrijfformulier

Auto's kunnen vanaf 10:15 uur komen. Hoe eerder u komt, hoe meer u vooraan komt te staan. Dus kom op tijd. Men mag de auto niet verlaten, want er gelden beperkende coronamaatregelen.

We zien uit naar een bijzondere dienst met elkaar. Er is een podiumwagen en een groot scherm en er is een band samengesteld uit de deelnemende kerken. Voor de kinderen is er een kleine verrassing. Bijzonder is dat het één van de eerste evenementen is met meer dan 200 deelnemers. Daarvoor heeft het Stadhuis toestemming gegeven als we ons houden aan de coronamaatregelen. Daarvoor moet men zich van te voren opgeven en men mag de auto niet verlaten.


PERSBERICHT:

Een uniek event zal plaatsvinden op Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei 2021. Georganiseerd door de gezamenlijke kerken aangesloten bij het Beraad van Evangelische Gemeenten Zoetermeer (BEGZ), zal op het parkeerterrein van Silverdome een drive-in kerkdienst gehouden worden vanaf 11 uur. Er is een podiumwagen en een groot scherm en er is een band samengesteld uit de deelnemende kerken. Voor de kinderen is er een kleine verrassing. Bijzonder is dat het één van de eerste evenementen is met meer dan 200 deelnemers. Daarvoor heeft het Stadhuis toestemming gegeven als we ons houden aan de coronamaatregelen. Daarvoor moet men zich van te voren opgeven en men mag de auto niet verlaten.

Tevens wordt de samenkomst live uitgezonden via het YouTube kanaal van Parousia Zoetermeer, via deze link: https://youtu.be/D-TnaIrF9Vg Voor meer info: 06-27228457.